Přidej
aktualitu
foto k článku
5.2.2016 | Celá ČR | Vozejkov

CZEPA půjčuje auta s ručním řízením i v roce 2016

Na dovolenou, za sportem, pro více osob si můžete zapůjčit upravené auto.

Foto od Zdeňka Kircha, který si naše Ducato půjčil na dovolenou do Itálie :-)  Více zde: http://www.czepa.cz/pro-cleny/pujceni-fiat-ducato/

 Foto od Zdeňka Kircha, který si naše Ducato půjčil na dovolenou do Itálie :-) 

 

 

Česká asociace paraplegiků – CZEPA půjčuje auta s ručním řízením

 

Plánujete opravdu svého automobilu, porouchalo se vám auto, stala se vám nehoda nebo chcete jet s přáteli si zasportovat, na dovolenou nebo prostě jen na výlet? Česká asociace paraplegiků – CZEPA nabízí svým členům možnost si vypůjčit osobní automobily s ručním řízením.

 

V roce 2011 získala CZEPA díky projektu Cesty k lidem Konta Bariéry velkoprostorový osobní automobil Fiat Ducato. Během následujících čtyř let automobil posloužil jak sportovcům při zahraničních turnajích, nadšencům, kteří zdolali Evropu na handbicích, ale i rodinám, které potřebovaly velký automobil pro svůj výlet. Fiat Ducato se během let upravil dle potřeb samotných vozíčkářů. V současné době je namontováno ruční řízení, elektrická přesedací deska, zádržné systémy pro ukotvení vozíku v zadní části automobilu a mechanická rampa pro snadný nástup. Fiat Ducato si mohou půjčovat i zájemci bez řádného členství v České asociaci paraplegiků – CZEPA.

 

Druhým automobilem, který CZEPA půjčuje pouze svým členům, je Škoda Octavia Combi. Tento automobil získala naše organizace v roce 2015 od firmy Škoda Auto, a.s. Od uvedení do provozu v srpnu 2015 je tento automobil stále na cestách a zajišťuje tak plnou mobilitu samotných vozíčkářů.

Pokud tedy plánujete opravu svého automobilu či velký výlet, můžete si už nyní s předstihem zarezervovat jeden z těchto automobilů.

 

Více informací o podmínkách zapůjčení včetně ceníku:

Škoda Octavia: http://www.czepa.cz/pujcovani-auta/

Fiat Ducato: http://www.czepa.cz/pro-cleny/pujceni-fiat-ducato/

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png