Přidej
aktualitu
foto k článku
5.3.2018 | Celá ČR | Adéla Krahulcová

Bakalářská práce, dotazník - Sexualita u mužů po poškození krční míchy

Dotazník v rámci praktické části mé bakalářská práce na téma: „Význam ergoterapeutické intervence při poruše sexuálních funkcí u mužů po poškození krční míchy – S neurologickým obrazem NLI C4-C8 AIS A, B“.

Vážený pane,

dovolte, abych se Vám představila. Jmenuji se Adéla Krahulcová a jsem studentka 3. ročníku oboru Ergoterapie na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. 

Obracím se na Vás s žádostí o spolupráci v praktické části mé bakalářské práce s názvem „Význam ergoterapeutické intervence při poruše sexuálních funkcí u mužů po poškození krční míchy – S neurologickým obrazem NLI C4-C8 AIS A, B“.

Cílem bakalářské práce bude nejen prolomit zažité tabu na toto téma, ale také vyhledat mezery v komunikaci mezi zdravotnickým personálem a osobami po poškození míchy. Dále shrnutí zdravotnické a ergoterapeutické intervence využívané nyní v České republice a hledání eventualit ergoterapeutických intervencí v zahraničí a zamyšlení se, jak tyto přístupy modifikovat a případně využít i v naší zemi.

 

V rámci vypracování praktické části bakalářské práce byl vytvořen tento dotazník. Ten Vám zabere pouze 10 minut Vašeho volného času. Uvědomuji si, že se jedná o dost citlivé téma, nicméně dotazník je anonymní a nemusíte se bát o šíření intimních záležitostí dále. Čím více dat získám, tím samozřejmě lépe.

Pokud jste muž, kvadruplegik, s neurologickým obrazem C4-C8 AIS A, B, prosím Vás o chvilku strávenou nad tímto dotazníkem. Děkuji.

Dotazník: https://sexualni-dysfunkce-pri-porus.vyplnto.cz/

S pozdravem Adéla K.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png