Přidej
příběh
foto k článku
Balneo dance je také součástí rekvalifikačního kurzu Manažer ,, s wellness specialiazcí", jehož akreditaci očekáváme v nejbližších měsících. Kurz bude vhodný také pro vozíčkáře.
V Balneo dance využíváme mmj. také zvuky šplouchání vody a vůně pro relaxaci.
5.6.2017 | Celá ČR | Jana Havlatová

Balneo dance

Kurzy Balneo dance v benešovském Scentru pro vozíčkáře, nevidomé a fyzicky handicapované.

Od října do května 2017 pořádáme každou středu od 18.15 do 19.00 kurzy Balneo dance pro vozíčkáře, nevidomé a zdravotně handicapované. Jedná se o divadelní formu Balneo dance.

 

Co je Balneo dance ? Propojení instrumentální hudby, akupresury, baletu, tance, herectví a zpěvu. Každý účastník kurzu může inklinovat alespoň k jedné z výše uvedených možností. Kurzy jsou vedeny a uzpůsobeny podle individuálních schopností a možností každého jednotlivce, tak aby měl každý skvělý pocit z uměleckého prožitku a sebevyjádření. Kurzů se mohou účastnit děti od 12 let a dospělí věkově neomezeno. Z absolventů kurzu vybíráme, dle souhlasu nebo nesouhlasu jednotlivých účastníku budoucí profesionály, kteří budou součástí muzikálového divadla Handicapnev Tyjátr pod vedením Zbyňka Petržaly. Tento netradiční divadelní soubor bude vystupovat zejména pro děti. Přihlášky do kurzů , případně pouze do souboru zasílejte prosím na havlatova@hj-original.cz. Pro divadelní soubor Handicapnev Tyjátr plánujeme v roce 2017 samostatný konkurz. Termín zveřejníme !

 

Kurzy i konkurz probíhají v benešovském bezbariérovém sportovně relaxačním areálu Scentrum, U Vodárny 2215.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png