Přidej
aktualitu
foto k článku
4.5.2017 | Celá ČR | CZEPA | 1

Centrum urologické péče pro spinální pacienty

v Thomayerově nemocnice v Praze a v RÚ Kladruby

Urologické oddělení Thomayerovy nemocnice na Praze 4 dlouhodobě poskytuje vysoce odbornou ambulantní urologickou péči, včetně operační léčby, pro pacienty s poškozením míchy z celé ČR.

 

Dne 28. 4. 2017 bylo slavnostně otevřeno Centrum urologické péče Thomayerovy nemocnice včetně detašovaného ambulantního pracoviště v rámci Rehabilitačního ústavu Kladruby. Jak uvedl doc. MUDr. Roman Zachoval, PhD, MBA, primář Urologického oddělení Thomayerovy nemocnice: „Centrum urologické péče v Rehabilitačním ústavu Kladruby zajišťuje veškerou urologickou ambulantní péči, a tím kopíruje světové trendy, a zbavuje pacienty a zdravotnický systém obtíží a nákladů s mnohonásobným transportem pacientů k urologickým vyšetřením během několikaměsíční hospitalizace na Spinální rehabilitační jednotce v Rehabilitačním ústavu.“

 

Centrum urologické péče v RÚ Kladruby mohou využít nejen spinální pacienti na „prvopobytu“, ale také spinální pacienti během rekondičních pobytů, a další zájemci s poškozením míchy, kteří jsou ochotni do lokality RÚ Kladruby za komplexní ambulantní urologickou péčí dojíždět.

 

Zájemci o péči, poskytovanou v Centru urologické péče na Urologickém oddělení Thomayerovy nemocnice, ale i v Centru urologické péče v RÚ Kladruby, se mohou objednat na emailové adrese urologie@ftn.cz nebo telefonicky na čísle 261 083 688.

 

 

Tématu otevření Centra urologické péče věnovala reportáž TV Prima (čas 24.45): http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-28-4-2017

 

Foto - zdroj: archiv Thomayerovy nemocnice

Diskuse

Jan Novotný | 4.5.2017 16:10

Jakožto quadruplegik jsem se s velkýma bolestma dostal do Krče na chirurgii. Moč jsem měl kalnou plnou cucků a krve. Přišel urolog, naprosto bez zájmu se zeptal zda mám nějaké urologické potíže, moč viděl. Odešel a tím to skončilo. Žádný náběr nebo dokonce léčba. Prostě ta nejhorší zkušenost s urologií za 20 let v celé ČR.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png