Přidej
aktualitu
foto k článku
19.12.2016 | Celá ČR | Vozejkov

CZEPA půjčuje již druhý automobil s ručním ovládáním

Nemáte-li pojízdné svoje auto, je tu pro Vás nabídka půjčení vozu Škoda Octavia Combi.

 

 

ŠKODA AUTO pomáhá vozíčkářům zůstat mobilní v době, kdy nemají k dispozici vlastní automobil.

 

 

Od ledna nabídne Česká asociace paraplegiků – CZEPA vozíčkářům k zapůjčení již druhý vůz Škoda Octavia Combi. Půjčit si ho mohou vozíčkáři, kteří mají vlastní auto v opravě nebo ho krátkodobě nemají k dispozici z jiných důvodů, aby se i v této době mohli věnovat svým každodenním aktivitám.

 

V případě havárie či poruchy automobilu je pro vozíčkáře velmi těžké zajistit si náhradní automobil. Nemohou tak po dobu opravy chodit do práce, vozit děti do školy, nemohou nakoupit, jít k lékaři apod. Díky podpoře společnosti Škoda Auto pomáhá vozíčkářům v této situaci Česká asociace paraplegiků – CZEPA, která od srpna 2015 půjčuje automobil Škoda Octavia Combi upravený na ruční řízení. Poplatky za půjčení jsou nastaveny tak, aby uživatele nezatížily a vůz byl pro všechny dostupný. O službu je obrovský zájem, často je více zájemců najednou a na zapůjčení museli vozíčkáři čekat. Proto se ŠKODA AUTO rozhodla dát asociaci CZEPA k dispozici druhý vůz stejného typu.

 

"Jsme velmi rádi, že máme k dispozici druhý automobil a budeme moci v složité situaci pomoci více lidem. Velmi si vážíme podpory společnosti Škoda Auto, která se mobilitě vozíčkářů věnuje dlouhodobě a systematicky“  říká ředitelka České asociace paraplegiků Alena Jančíková 

 

Druhý automobil bude připraven k zapůjčení od 2.1. 2017.

 

V případě zájmu kontaktujte CZEPA na telefonu 775 980 952 nebo e-mailem czepa@czepa.cz. Pokud víte předem, že budete náhradní vůz potřebovat, je dobré si půjčení rezervovat v co největším předstihu.

 

Více informaci a ceník půjčovného naleznete na www.czepa.cz na stránce Činnost/ projekty. 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png