Přidej
aktualitu
foto k článku
20.5.2016 | Celá ČR | Vozejkov

Další Kvadriatlon se blíží!

Další pokračování ČEZ handy kvadriatlonu smíšených dvojic.

Krásný den!

 

Je to už přes dva měsíce, co jsme si společně užili skvělý den na sněhu v Bedřichově, při prvním z letošní série ČEZ handy kvadriatlonů! Chtěli bychom Vám moc poděkovat za podporu myšlenky sportu pro každého, sportu bez bariér, bez předsudků a omezení. Náš kvadriatlon, a věříme, že to cítíte stejně, je opravdu pro každého. Nejde o to trhat rekordy, rvát se o umístění! Cílem je užít si sportovní zážitek po boku stejně naladěných lidí a ukázat veřejnosti, že lidé s handicapem, ať už je jakýkoli, mohou být plnohodnotnými parťáky těch, na kterých handicap na první pohled vidět není (jak s oblibou říkám, handicapovaní jsme všichni). 

 

 

 

Rádi bychom Vás tedy pozvali na další pokračování ČEZ handy kvadriatlonu smíšených dvojic, a to na jabloneckou přehradu, kde si 25. června 2016zaplaveme, projedeme se na kánoi a potom budeme kombinovat kolo a střelbu na elektronické střelnici. Kvadriatlon, jehož součástí bude Mistrovství České republiky v dálkovém plavání a recesistická akcička Prasoloppet – běh na běžkách po asfaltu, kolem přehrady. (Máte staré běžky? Přivezte je s sebou, a zničte je:)

 

Poprvé také dáme možnost „zasoutěžit si“ dětem v doprovodu rodičů na MINI Kvadriatlonu.

 

Na přehradě v Jablonci nad Nisou to bude žít celý den. Máme pro Vás nachystaný zajímavý program, spoustu výjimečných hostů ze světa sportu, dobré jídlo, pití a živou muziku.

 

Jak je u Handy kvadriatlonu zvykem, registrace do jakékoli z kategorií je zcela zdarma. Za to samozřejmě patří velký dík všem našim partnerům v čele s Nadací ČEZ, která projekt zaštítila a intenzivně podporuje.  

 

 

 

Registrovat se můžete v kategoriích:

 

Handicapovaný & Nehandicapovaný

Muž & Žena

Junior & Senior

 

a nově lze také vytvořit Týmovou štafetu! (4 lidé v týmu – jeden plave, dva jedou na kánoi a čtvrtý jede kolo v kombinaci se střelbou)  

 

Registraci lze velmi rychle a jednoduše provést na www.cestazasnem.cz

 

Pokud jste již na našem webu sami registrováni, přihlaste se a v levém horním rohu klikněte na OSOBNÍ MENU – ŽÁDOST O ZALOŽENÍ TÝMU – ČEZ HANDY KVADRIATLON.

 

V případě, že registrováni nejste, klikněte v levém horním rohu na tlačítko REGISTRACE a vyplňte jméno a emailovou adresu. Na zadaný email Vám po odeslání formuláře ihned dorazí ověřovací odkaz. Po jeho rozkliknutí jste na našem webu a registrováni.

 

Poté zvolíte Osobní menu – žádost o založení týmu – ČEZ handy kvadriatlon.

 

Nakonec ve svém týmovém profilu přihlásíte druhého do dvojice, zadáte jeho jméno a email a o vše další už se postaráme my. V případě, že stavíte týmovou štafetu, učiníte tak se všemi třemi členy štafetového týmu. 

  

 

Všechny informace včetně propozic a video „projetí“ tratí, novinek a zajímavostí naleznete na webu www.cestazasnem.cz v sekci ČEZ handy kvadriatlon. Vy sami, jako registrovaní, můžete psát blogy, které se zobrazují na homepage projektu – články o sobě, o přípravě, o Vašich zkušenostech, názorech. V případě, že Váš blog bude velmi zajímavý, budeme jej topovat na homepage celého portálu, kde jej mají možnost vidět tisíce lidí.

 

Připojte se k nám také na www.facebook.com/Cesta.za.snem

 

Jsme nesmírně rádi, že do toho jdete s námi! Společně ukazujeme cestu ke společnosti, kde se lidé nedělí do skupin, ale propojují se a učí se jeden od druhého!  

 

Nezúčastníte se kvadriatlonu aktivně? Přijďte alespoň fandit! 

 

Těšíme se na Vás!

 

Za celý tým CESTY ZA SNEM Vás srdečně zdraví

 

Heřman „Héřa“ Volf

P.S. Zaujal Vás náš projekt a chtěli byste se stát dobrovolníkem na některé z našich akcí? Neváhejte nás kontaktovat na tento email. 
Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png