Přidej
aktualitu
foto k článku
18.7.2016 | Jihomoravský kraj | Vozejkov

Dovolená na Moravě

Bezbariérový hotel, koupaliště s víkendovým programem ve stylu plážových dýchánků jen 25 km od Brna.

V malé obci Žabčice jen 25 km jižně od Brna můžete strávit nezapomenutelnou dovolenou. V Žabčicích najdete kromě jiného i nově postavený Lidový dům Žabčice- pořádají se zde plesy, májové zábavy, babské hody, divadelní představení, fotbalové hřiště s umělou trávou, tenisové kurty, kuželky,  sportovní hala s posilovnou. Pro handbikery je zde také cyklostezka na Brno a Vídeň.

 

V případě horkých letních dnů je k dispozici zcela bezbariérový BEACH RESORT v Žabčicích.

Areál aquaparku má bazén s délkou 25 metrů a šesti drahami, relaxační bazén, dětský bazén, brouzdaliště a vodní atrakce včetně toboganu. Dalším zázemím je parkoviště pro 250 aut, cykloparkoviště, bufet a restaurace Plážovka. U velkého bazénu je i zvedák do vody. 

 

Pokud se rozhodnete prodloužit si pobyt až do večerních hodin je tu pro vás připraven pravidelný víkendový program ve stylu plážových dýchánků a dovolenkových večírků.

Pro ubytování můžete využít  služeb Hotelu Žabčice ****

Hotel se skládá z ubytovacího zařízení, pivnice s cyklistickou zahrádkou a dětským hřištěm, nekuřácké restaurace s vnitřní zahrádkou v atriu hotelu, salonku a wellness centra.


K dispozici je 1 dvojlůžkový bezbariérový pokoj s oddělenými postelemi. Všechny pokoje jsou nadstandardně vybaveny, s luxusním koupelnovým zázemím (ve všech pokojích je sprchový kout), mini ledničkou, stylovým nábytkem, LCD televizorem, telefonem s přímou volbou a wifi připojením na internet.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png