Přidej
aktualitu
foto k článku
8.3.2018 | Hlavní město Praha | Vozejkov

INSPO v novém

Konference INSPO je pro velký zájem přesunuta v Kongresovém centru o patro výše do větších prostor.

V sobotu 7. dubna v Kongresovém centru Praha již 18. rokem proběhne konference INSPO o technologiích pro osoby se specifickými potřebami. 

 

Někteří z Vás se již na konferenci přihlásili, počet registrací je již nyní vyšší než loňských rekordních 400 účastníků. Pořadatelé letos přesunuli konferenci v Kongresovém centru o patro výše do větších prostor, proto zbývá ještě dost volných míst, která by bylo škoda nevyužít. 

 

Program konference nabízí pestrou skladbu velmi kvalitních přednášek, mezi nimiž si lidé s různým zdravotním postižením či pracovníci pomáhajících organizací najdou takové, které jim přinesou mnoho nových užitečných informací. 

 

Kromě toho třicítka organizací ve výstavní části poskytne unikátní příležitost seznámit se na jednom místě se širokou škálou kompenzačních pomůcek, aplikací, programů či výrobků pro uživatele s rozmanitým zdravotním omezením. V řadě případů zde budou mít premiéru. 

  

Na konferenci se představí i Česká asociace paraplegiků - CZEPA se svým výstavním stánkem, kde naleznete informace o její činnosti a projektech.

 

Celý program najdete na www.inspo.cz/inspo-2018, zaregistrovat se můžete na www.inspo.cz/registrace. 

 

Přidej komentář
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png
banner-handy.jpg