Přidej
aktualitu
foto k článku
12.12.2016 | Celá ČR | Vozejkov

Láká Vás "výšlap" k Téryho chatě nebo dokonce na vrchol Elbrusu. Všechno je možné!

Vydejte se s týmem zkušených amatérských horských nosičů na neobvyklé dobrodružství

Rádi byste k Téryho chatě či dokonce na vrchol Elbrusu

Tak to či ono anebo dokonce i oboje se vám v příštím roce můžeme vyplnit.

 

 

 

Tým zkušených amatérských horských nosičů totiž hledá odvážné zájemce z řad tkzv. sportovně založených vozíčkářů, kteří by si rádi ve dnech 25. – 26. března 2017 v sedle speciálně k tomu upravené nosičské krosny „vyšlápli“ k Téryho chatě ve Vysokých Tatrách (2.015 m.n.m.) na Slovensku nebo v termínu 1. – 10. července dokonce vyrazili na nejspíše již rovnou speciálních saních na kavkazský Elbrus (5.642 m.n.m.) v Rusku.

 

 

Bližší informace, a to např. o již uskutečněných projektech, o členech týmu, o nárocích na vozíčkáře, o úhradách projektu jeho účastníky, apod., se můžete dozvědět na stránkách organizátorů, viz www.bezvoziku.cz nebo u vedoucího expedic: p. Zdeňka Páchy, tel.: (+420) 732 875 199, email: zdenekpacha@seznam.cz, popř. přímo zadáním do vyhledávače výrazů: „Rysy 2013 (2014) jinak, Bez vozíku na střeše Evropy, vozíčkáři na Sněžce, Ještědu či Lysé hoře, apod.“.

 

 

V případě zájmu převyšující kapacitní možnosti týmu si tým a jeho členové vyhrazují právo o účasti adeptů rozhodnout sami.

 

 

Vedoucí projektů: p. Zdeněk Pácha, Kunčičky u Bašky 361, 739 01 Baška

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png