Přidej
aktualitu
foto k článku
4.8.2017 | Plzeňský kraj | CZEPA

Podpořte MKV

Poptává se dobrovolná podpora při organizaci akce 18. - 20. 8. 2017
Ahoj kamarádi,

tradiční akce pro motorky (4kolky), kterou pořádá Benja-Team ve spolupráci s MKV, se letos  (již podruhé) jede na novém místě v Úterý. Obec Úterý se nachází v Plzeňském kraji, okres Plzeň sever 18. - 20. 8. 2017.

 

Stejně jako loni tam budeme mít stánek s občerstvení. Výtěžek z akce včetně zisku z prodeje na stánku půjde na podporu SVK. Benjo, velký dík!

 

A jak můžeme akci podpořit my? Z loňské zkušenosti víme, že trať není vhodná na závody pro 4kolkáře. Dost těžký terén, některá místa jsou hoodně úzká. Nicméně na trati se můžeme a 4kolce svézt mimo závod a hlavně, můžeme pomoci při organizaci a zajištění tratě v průběhu závodu. Přijeďte, pomozte a podpořte náš klub. Děláme to pro sebe ;-)

 

Je tedy třeba už v pátek minimálně jedna 4kolka s vlekem na stavění tratě, v sobotu a v neděli na úklid. Pro zajištění trati by se hodilo několik dobrovolníků motorkářů, 4kolkářů, choďáků či broučků raněných na hlídání tratě, navigaci během závodu, poradu. Pomocná ruka se hodí i na stavění stanů, atd.

 

Akci lze podpořit také chutnými výtvory z vlastní dílny, které bychom pak na stánku s občerstvením prodávali. Například loni Gábina napekla buchty a bábovky, manželka jednoho závodníka s sebou přivezla plata vajec a smažila je ke snídani. Můžete přivézt naložené maso na gril, špekáčky, prostě cokoliv co vás napadne a mohlo by být pro prodej na stánku atraktivní. Suroviny není třeba platit ze své kapsy, ty vám proplatíme. Vaší investicí by bylo vaše úsilí, práce.

 

No a podporou je i Vaše přítomnost na závodu a útrata ve stánku ;-)

 

Tak se moc nerozmýšlejte a dorazte do Úterý v pátek 18. – neděli 20. 8. 2017. I jeden den se počítá! ;-)

 

V případě nápadů či dotazů, volejte Miliče na tel.: 777 050 029

 

Více zde: http://www.mkvcr.cz/news/utery-18-20-srpna-2017/  

 

 

Váš tým MKV

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png