Přidej
aktualitu
foto k článku
15.2.2018 | Celá ČR | Vozejkov | 1

PONĚŠICKÝ SURVIVAL 2018 - přihlášky spuštěny!

Při přihlášení do 25. 5. 2018 jen 2000,- Kč/dvojice. Možno i choďák + vozíčkář.

Milí přátelé,


předpokládám, že všichni milujete sport a adrenalin, že milujete ten okamžik, kdy v sobě objevíte další netušenou rezervu. A pravděpodobně milujete i tu jedinečnou směs vyčerpání a štěstí, která každého zaplavuje v cíli. 
 
14.2. je ideální datum k vyznání lásky a vy se právě od středy ke své lásce můžete přihlásit na www.survivalponesice.cz 

Vše nejlepší k svátku! 
 
Martin Týml

Diskuse

CZEPA | 9.5.2018 9:36

Poněšický survival 2018

Fair play aneb nebát se a nekrást

 

Nebát se a nekrást – heslo T.G.Masaryka, vyjadřující hodnoty, o které se mohla opírat první československá republika.

 

Letošní rok je ve znamení oslav stoletého výročí jejího založení a v té souvislosti se nabízí „naroubovat“ prvorepublikové ideály i na náš blížící se závod.

 

Na startu závodu potřebuje každý určité množství odvahy. Možná máte stejně jako já i rychlejší tep a lehce rozechvělé ruce. Ale ke všem výzvám je lepší přistupovat s respektem než se strachem. Vždyť „kdo se bojí, nesmí do lesa“ - a trasa letošního survivalu nás do lesů zavede velmi často.

 

A jak je to s tím kradením? Může vůbec závodník během těch čtyřiadvaceti hodin něco ukrást?  Poněšický survival 2018 poskytne všem závodníkům dostatek příležitostí k uplatnění pevné vůle a odhodlání soutěžit v duchu fair play. Jen pro příklad: budete si sami počítat uplavané bazény, sami si zapíšete vylezené cesty, bude záležet jen na vás, jestli z povinných dvou běžeckých okruhů absolvujete oba, nebo si ten druhý „zkrátíte“, atd. Vím, že nikdo z vás nenastupuje do závodu s představou, že se probije vzhůru výsledkovou listinou nečestným způsobem. Jakýmkoli podvodem během závodu by totiž ukradl svým soupeřům lepší umístění, a co je nejdůležitější, sám sebe by okradl o ten báječný pocit euforie a radosti v cíli. A ten přece naplno prožívají všechny dvojice bez ohledu na to, v jakém pořadí protnuly pomyslnou cílovou pásku.

 

Těším se na vás v červnu a všem přeji příjemné trénování, pevné zdraví, odvahu, odhodlání a radost ze závodění.

 

Martin Týml

mtyml@seznam.cz

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png