Přidej
aktualitu
foto k článku
8.12.2016 | Celá ČR | CZEPA | 1

Program bytové domy bez bariér

Ministerstvo pro místní rozvoj přijímá do konce roku 2016 žádosti spoluvlastníků bytových domů o dotaci na vybudování bezbariérových přístupů a nového výtahu.

Až do konce roku mají všichni vlastníci a spoluvlastníci bytových domů bez výtahu se čtyřmi a více nadzemními podlažími možnost žádat o dotaci na vybudování bezbariérových přístupů a nového výtahu, pokud k němu přikročí v roce 2017.

V rámci dotačního programu Bytové domy bez bariér ministerstva pro místní rozvoj mají možnost získat příspěvek až 50 procent uznatelných nákladů na realizace, nejvýše však jeden milión korun.

 

Více informací o dotačním programu MMR naleznete zde: https://www.mmr.cz/cs/Uzemni-a-bytova-politika/Bytova-politika/Programy-Dotace/Programy-podpory-bydleni/Program-Podpora-bydleni-pro-rok-2017

Diskuse

BOrej | 8.12.2016 13:07

Nápad od MPSV velmi dobrý, obávám se však, že mnoho vlastníků a spoluvlastníků bytových domů o této možnosti v průběhu roku asi ani nevědělo. Druhým problémem možná bude složitá administrace žádosti o dotaci. U nás je dost zdlouhavého papírování než se dotace poskytne, žadatelé o kotlíkovou dotaci z letošního roku jistě ví své, pochybuji, že v tomhle případě to bude jednodušší.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png