Přidej
příběh
foto k článku
4.6.2018 | Hlavní město Praha | Vozejkov

Vyrazte se Staropramen Festivaly bez zábran oslavit výročí Harley-Davidson

Pro ZTP/P i doprovod je vstup zcela zdarma. Stačí se do 20. června registrovat.

 

Projekt Staropramen Festivaly bez zábran letos vstupuje do své již 5., tedy půlkulaté, sezóny. A slavit se bude ve velkém stylu na akci Harley-Davidson na Výstavišti v Holešovicích. Harley-Davidson Motor Company totiž slaví 115. výročí a český Harley-Davidson Club Prague výročí 90. Oficiálním partnerem celé akce je Staropramen.

 

V termínu od 5. do 8. července 2018 se můžete těšit na tisíce motocyklů všech velikostí a výkonností, bohatý program se soutěžemi, exhibicemi a show, výstavy z historie strojů Harley-Davidson, spanilé jízdy nebo koncerty desítek interpretů včetně The Hives, Marpa, Black Rosie, Modern Earl, Asphalt Horsemen, Pipes and Pints a mnohých dalších.  

 

Projekt Staropramen Festivaly bez zábran bude u toho! Vedle bezbariérového areálu, vyvýšené plošiny pro lepší výhled na hlavní pódium, bude vybudována odpočinková zóna pro vozíčkáře i jejich doprovod. Pavilon poskytne místo pro odpočinek a možnost osvěžení.

 

Vyladěný, vyvážený a skvěle ošetřený bude nejen areál, ale také portfolio Staropramen na čepu. Pro držitele průkazu ZTP/P i doprovod je vstup zcela zdarma. Chcete se k oslavám přidat? Stačí se do 20. června 2018 registrovat na webu http://festivalybezzabran.cz/ nebo prostřednictvím emailu na info@festivalybezzabran.cz.  

 

Bližší informace k oslavám Harley-Davidson najdete na webu: https://h-d.prague115.com/cs/domu/

 

Tým Staropramen Festivaly bez zábran

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png