Přidej
aktualitu
foto k článku
29.5.2017 | Celá ČR | CZEPA | 4

Výzva čtyřkolkářům

MKV ČR zve účastníky na RHB tour

"Cílem tohoto výletu je navštívit čtyři rehabilitační zařízení, ve kterých chceme ukázat lidem s podobým osudem, že život je krátký na to, aby se přestal žít. Pokud máš čas, motorku, tříkolku nebo čtyřkolku, přidej se k nám i ty. Nikdy nevíš, co tě na cestě potká a tak třeba budeš po návštěvě těchto zařízení aspoň chvilku opatrnější."

 

Tým Motoklubu vozíčkářů ČR vyzývá všechny fandy motosportu k účasti:  KDO SE NA RHB TOUR PŘIDÁ? Začne týden před klubovou akcí v Chrasti, kde bude její zakončení. Pište, volejte Miličovi na e-mail:  solsky@fzp.czu.cz, tel.:  777 050 029.

 
Tým MKV
 
zdroj: MKV ČR 

Diskuse

| 31.5.2017 18:54

A zvlášť jsou zváni ti, kteří jsou právě třeba z motorky na vozíku a odmítají se dál ještě více mrzačit, třeba na čtyřkolce. Aby vysvětlili, že právě ta jim to přestání žití snadno umožní.

 

A motorkáři? Ti to nikdy nepochopí, znám jich mraky a ani jeden z nich který mě zná detailně i se všemi problémy, nepřestal na motorce jezdit. A opatrnější, co to je? Když to do vás napálí ožrala, nebo nějaká zodpovědná řidička s žvoucím dítětem na palubě (viz. jistá zpěvačka), k čemu je vám pak opatrnost.

Pepas | 3.6.2017 14:11

Já tento váš názor nesdílím. Jsem přes 30 let na vozíku, před rokem ke mě přijel soused na čtyřkole. Slezl, řekl mi ať se na ní pokusím z vozíku vyšplhat a odešel. Za chvilku přijel na druhé, kvitoval že už sedím, podal mi helmu a vyrazili jsme. A výsledek? Ano, našel jsem v tom zalíbení. Proti partě nadšenců MKV nic nemám, naopak.

 

| 14.6.2017 11:47

Záleží na tom, kvůli čemu jste na vozíku (a od kolika let, co jste před tím stačil zažít) a zda chápete a jste ochoten riskovat další zranění a ještě větší zhoršení svého zdravotního stavu. To je samozřejmě každého věc i možná sebevražda do které mu nikdo nemá co mluvit.

gampl | 15.6.2017 10:23

Ahoj chlapi,já díky 4kole žiju život tam kde se mi líbí a ve stejném duchu jako dřív.Za 8let jsem na ní najezdil 32000km ,kolem baráku (jak říká chidící svině) Velká škoda je že už na ni nejde požádat o příspěvek . Život je krátký na to aby jeden seděl doma a řešil co se mu může venku stát,takže kluci dělají dobrou věc,za mě palec nahoru ! Radek

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png