Přidej
aktualitu
foto k článku
19.10.2016 | Hlavní město Praha | Vozejkov

Zdravé stárnutí s poškozením míchy - proč pozvat svého lékaře a terapeuta?

Pozvěte i Vy své odborníky na konferenci.

Pro Vaše lékaře a terapeuty
pomozte zkvalitnit odbornou péči

 

Od roku 2002 je vyhláškou stanovený spinální program, který zajišťuje návaznost odborné péče o osoby s poškozením míchy v rámci sítě spinálních jednotek a spinálních rehabilitačních jednotek. Stabilizovaný zdravotní stav lidé se spinálním poškozením řeší zejména u lékařů, fyzioteraputů, ergoterapeutů a dalších odborníků v místě bydliště, leckde tam, kde s následky poškození míchy mají zkušenost jen příležitostnou.


CZEPA opakovaně pořádá odborné konference, na kterých vystupují lékaři, fyzioterapeuti, ergoterapeuti, sociálně-zdravotní pracovníci i samotní lidé s poškozením míchy. Tato setkání jsou příležitostí k sledování aktuálních trendů v léčbě a rehabilitaci spinálních pacientů, k výměně zkušeností, navázání důležitých kontaktů.


I Vy můžete pomoci zkvalitnit péči o Vás a další osoby s poškozením míchy, když předáte informaci či zprostředkujete pozvánku na odbornou konferenci. Tu letošní pořádá CZEPA ve středu 2. listopadu 2016 v Kongresovém centru Praha, hlavním tématem je "Zdravé stárnutí s poškozením míchy". Fyzioterapeuti, ergoterapeuti, zdravotní sestry a zdravotně-sociální pracovníci dostanou za účast kredity celoživotního vzdělávání.


Pozvěte i Vy své odborníky, podpořte jejich vzdělání a tím i kvalitu péče o Vás. Bližší informace, program a přihlášky zde.


Pozvánka na konferenci.

Přidej komentář
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png
banner-handy.jpg