Přidej
aktualitu
foto k článku
10.2.2017 | Celá ČR | CZEPA | 2

Zdravotní pojišťovny přestaly proplácet lék Betmiga

Týká se to i vás? Napište nám.

 

Na pracovníky CZEPA se obrátilo již několik klientů se stížností, že zdravotní pojišťovny přestaly hradit od 1. 1. 2017 lék na hyperaktivní močový měchýř Betmiga. V současnosti si musí klienti doplácet zhruba 3000,- Kč. Informovali jsme se na ČUS, která opakovaně intervenovala na Státním ústavu pro kontrolu léčiv a žádala nápravu.

Rádi bychom jako pacientská organizace napomohli ke znovuproplácení tohoto důležitého léku, na kterém u mnohých z vás závisí vaše každodenní aktivity.

 

Pokud se tento problém týká i vás, zkontaktujte nás na e-mailové adrese czepa@czepa.cz

Diskuse

CZEPA | 15.2.2017 8:40

"Betmiga zvyšuje kapacitu mého močového měchýře"..."nemusím být konečně v plenách".."nemám záněty močového měchýře"..."snížila se mi spotřeba cévek".."je to dočasné řešení před aplikací Botulotoxinu".."nemám dostatek financí, aby si to hradil". Všechny tyto uživatelské zkušenosti mají společného jmenovatele a to užívání léku Betmiga. Piště nám Vaše zkušenosti s užíváním tohoto léku na e-mail czepa@czepa.cz a buďte tak nápomocni při řešení této situace. Děkujeme.

CZEPA | 21.2.2017 13:20
V tomto týdnu proběhne jednání na Státním ústavu pro kontrolu léčiv ohledně léku Betmiga a jeho znovuproplácení. Stále potřebujeme a sbíráme zkušenosti od Vás, uživatelů léku Betmiga. 
Vaší aktivitou můžete pomoci sami sobě. 
Pište nám Vaše zkušenosti na e-mail czepa@czepa.cz.
Děkujeme.
Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png