Přidej
aktualitu
foto k článku
4.9.2018 | Jihomoravský kraj | Vozejkov

Bezbariérové taxi v Brně si oblíbili senioři i handicapovaní

HelpnuTi zajišťuje bezbariérovou dopravu v Brně.

Již více jak rok mohou nejen senioři, invalidé a vozíčkáři využít 1. skutečně bezbariérové taxi Brně, které zde působí jako jediné svého druhu v Brně. Bez dlouhých objednávek předem je schopné operativně reagovat na požadavky zákazníků a řešit jejich potřeby v oblasti osobní dopravy popřípadě přepravy kompenzačních pomůcek.

 

Ne každý invalidní vozík je skládací, a ne každé vozidlo je pro transport seniorů, invalidních osob a vozíčkářů vhodné. Vozidlo užívané firmou HelpnuTi s.r.o. pro bezbariérové taxi v Brně, je ve všech směrech o něco vhodnější než vozidla používaná pro přepravu osob ostatními taxislužbami. Dále je vybaveno nájezdovou rampou a kotvícím systémem tak, aby bylo možné přepravovat vozíčkáře na svém invalidním vozíku a to klidně bez přesedání.

 

Úpravy, které jsou provedeny, umožňují přepravu osob na mechanickém i elektrickém invalidním vozíku. Pro osoby se ztíženou pohyblivostí nebo pro vozíčkáře preferující jízdu v pohodlném sedadle je připraveno vysouvací sedadlo spolujezdce, které dokážeme k nástupu snížit nebo zvýšit. Je velmi důležité, že přeprava řeší okamžité potřeby zákazníků. Ve vozidle je k dispozici zdarma WiFi připojenímožnost nabíjení telefonunebo zásuvka 220V.

Od počátku provozu si bezbariérové senior taxi stihlo oblíbit již několik zákazníků, kteří se opakovaně vrací a využívají je i na cestě do lázní nebo na evropská letiště. Jistě i oni srovnávali tuto službu se Senior busem Dopravního podniku města Brna, avšak rychlost, operativnost, osobní přístup a další nadstandardní služby poráží dotovanou cenu Senior busu a mluví ve prospěch bezbariérového taxi HelpnuTi. Za cenu 20 Kč/km s nástupní sazbou 60 Kč využívají bezbariérové taxi HelpnuTi často senioři.

 

Lékař, nákup, zábava, úřady, setkání s přáteli, nenadálé poruchy invalidního vozíku… to vše se musí většinou řešit, kdy je třeba a ne objednávat týdny dopředu. Řidič je trpělivý, empatický, dochvilný a cestování s HelpnuTi pro vás rozhodně nebude stresovou záležitostí.

 

Volat je možné na telefon, který se skvěle pamatuje 777 56 16 56, mailovat na: bra.bec@seznam.cz.  Jinak informace jsou i na webu www.helpnuti.cz nebo na Facebooku.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png