Přidej
aktualitu
foto k článku
Šedé
Tmavě modré
8.10.2018 | Celá ČR | Martin Zach

NOVINKA !!! SOFTSHELLOVÉ KALHOTY !!!

NOVINKA !!!
SOFTSHELLOVÉ KALHOTY !!!
Na podzim přicházíme s nepromokavými softshellovými kalhotami ve více médních barvách!!! ;) :)
http://fzwear.cz/index.php?route=product/category&path=85

Pánské kalhoty mají speciálně navržený střih tak, aby perfektně pasovaly v sedě na vozíku.  Vyznačují se vypracovanou zadní částí přes hýždě, zkrácenou přední částí a poutkami pro jednodušší oblékání.

 

Softshell je vodě a větru odolný materiál vhodný pro výrobu sportovních oděvů. Svrchní vrstvu tvoří hustě tkaný elastický materiál s vodoodpudivou úpravou a zvýšenou odolností vůči oděru. Třední vrstva je tvořena membránou, vnitřní vrstvu tvoří příjemná flísová vrstva uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven.

Složení: LÍC: 95% Polyester / 5% Elastan, MEMBRÁNA: 100% Polyuretan, RUB: 100% Polyester, Gramáž: 310g/m2

 

Zateplení je v celé délce nohavic z materiálů Polar fleece (+ - 240g/m2) a Fleece antipilling (+ - 244g/m2). 100% polyester, skvělé tepelně izolační vlastnosti, velkou pevnost, velice příjemné a jemné, krásně měkké a hřejivé. Antipilling = protižmolková úprava.

 

Dál samozřejmě nabízíme naší kolekci klasických a zateplených kalhot, kde máte na výber 13 barev. Kalhoty mají speciálně navržený střih tak, aby perfektně pasovaly v sedě na vozíku. Vyznačují se vypracovanou zadní částí přes hýždě, zkrácenou přední částí a poutkami pro jednodušší oblékání.

 

Veškerou nabídku najdete na našem e-shopu www.fzwear.cz

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png