Přidej
aktualitu
foto k článku
6.11.2017 | Hlavní město Praha | Vozejkov

Workshop navigace s finančním příspěvkem

Pozvánka na výzkum navigace pro vozíčkáře na ČVUT.

Již řadu let se na Fakultě elektrotechnické, ČVUT věnujeme výzkumu uživatelských rozhraní pro uživatele informačních technologií s různými omezeními, jako jsou nevidomí, vozíčkáři nebo senioři. Vše probíhá v kontextu projektu Naviterier (http://www.naviterier.cz) – podpořený Nadací Vodafone a projektem Světluška (Nadace Českého rozhlasu) a projektu ROUTE4ALL (http://www.route4all.eu) – podpořený Technologickou agenturou ČR.

 

Rádi bychom Vás pozvali k účasti na workshop týkající se navigace vozíčkářů, v průběhu workshopu si účastníci vyzkouší navrhnout navigaci za pomoci lektorů. Workshop navazuje na výzkum, rozhovory s vozíčkáři, které se týkaly jejich navigace ve městě ve vztahu k používání informačních a komunikačních technologií. Workshop provádíme za účelem efektivního návrhu uživatelského rozhraní pro navigační aplikace přizpůsobené potřebám vozíčkářů. Workshop bude probíhat v prostorech České asociace paraplegiků - CZEPA na Černém mostě, nezabere více jak dvě hodiny. Na začátku roku bychom rádi navázali testováním v terénu.

 

Kdy? Workshop se koná v těchto termínech:

Termín 1 čtvrtek 9. 11. - 9-12 hodin

Termín 2 čtvrtek 9.11. - 14-16 hodin

Termín 3 čtvrtek 23.11. -  9-12 hodin

Termín 4 čtvrtek 23.11. - 14-16 hodin

 

Koho hledáme? Vozíčkáře, kteří mají zkušenosti s ovládáním joysticku na vozíčku a mají alespoň částečně zachovanou motoriku horních končetin (alespoň jedné ruky).

Jaká bude odměna? 300 Kč za zůčastnění se workshopu

 

V případě zájmu nám, prosím, pošlete e-mail s Vaším telefonním číslem a Vašimi časovými možnostmi, abychom si mohli domluvit přesný termín rozhovoru - kontaktní osobou je Anna Kutíková (+420 775 933 670), kutikovaanna@gmail.com), členka výzkumného týmu.

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png