Vozejkov už není jen komunitní portál

Vozejkov je projekt CZEPA – Česká asociace paraplegiků, z.s. Začínal před více než 10 lety jako svého druhu sociální síť a řekněme jako komunita sama o sobě. Prošel si jistým vývojem a během turbulentního rozvoje sociálních sítí (nejprve samozřejmě Facebooku) si uvědomil, že musí sám sebe usouvztažnit směrem k sociálním sítím také. A chápe svůj profil na Facebooku jako jistý zesilovač sebe sama, přičemž oba světy, tzv. svět webu a svět Facebooku, jsou provázané.

Co Vozejkov umí a co na něm najdete?

V prvé řadě je to komunitní portál pro vozíčkáře a jejich blízké. Vozejkov reprezentuje aktivní komunitu přispěvatelů z řad vozíčkářů, jejich blízkých, odborníků a pořadatelů nejrůznějších akcí.

Na Vozejkově najdete články na zajímavá témata o sociální problematice, legislativních změnách, bezbariérovém cestování, ubytování, dopravě či kultuře. Nechybí doporučení na akce, určené nejen pro vozíčkáře, s ověřením jejich přístupnosti. Píše je pro vás naše redakce (redaktor Vozejkova Jan Spěváček, ale i sociální pracovnice Monika Kupková a Hana Sixtová), ale registrovaní čtenáři nebo organizace (například Centrum Paraple, Paracentrum Fénix, Sportovní klub vozíčkářů Praha a mnozí další). Registrace je zcela zdarma.

Soukromým osobám nabízíme bezplatný inzertní prostor s možností vložení textu i fotografií. Je možné vkládat nabídku i poptávku (zdravotní a sportovní pomůcky, automobily atd.). Objevují se ale i poptávky či nabídky osobní asistence. Pomáháme i při hledání práce. Vložené pracovní nabídky redakce v rámci možností ověřuje s důrazem na bezbariérovost a vhodnost pozice pro vozíčkáře.

Velmi důležitou součástí portálu je poradna. Zcela zdarma je možné kontaktovat naše sociální pracovníky, spinální specialistku nebo externí právničku. Unikátní je i rychlost zpracování dotazu. Vyzkoušejte a přesvědčte se.

I pro firmy nabízíme možnost inzerce. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Dokážeme vytvořit nabídku dle individuálních požadavků a potřeb inzerenta.

Kontaktní osoba

redaktor Vozejkova

Jan Spěváček

e-mail: redaktor@czepa.cz 

tel. č.: 608 875 765

Poděkování

Děkujeme za podporu hlavnímu (a jedinému) partnerovi Škoda Auto, bez něhož bychom nemohli existovat.

skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png
banner-handy.jpg