Přidej
foto k článku
26.9.2012 | Celá ČR | CAR CLUB s.r.o. | 1

Tisková zpráva Handy Card Česká pojišťovna

ČP POMÁHÁ LIDEM SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM – DRŽITELŮM KARTY HANDY CARD POSKYTUJE 40% SLEVU

Česká pojišťovna se připojila k projektu společnosti CAR CLUB. Aktivně tak podporuje myšlenku speciálního programu, který hendikepovaným lidem poskytuje cenově zvýhodněné produkty a služby. V rámci věrnostní karty Handy Card mohou lidé se zdravotním postižením získat od České pojišťovny širokou pojistnou ochranu za výrazně nižší cenu, navíc s originálními službami.

Základním kamenem nabídky ČP pro držitele karty Handy Card jsou produkty z oblasti pojištění motorových vozidel – tedy
1. Povinné ručení Bez povinností a také havarijní pojištění.

„Být neustále v pohybu je trendem moderní doby. Život bez mobility si dnes již snad ani neumíme představit. Možnost kdykoli usednout do auta a dopravit se kamkoli podle potřeby je pro nás velmi důležité, v případě hendikepovaných osob jde však o naprostou životní nutnost,“ říká Petr Svoboda, vrchní ředitel občanského pojištění ČP, a dodává: „Součástí zvýhodněného pojištění
pro držitele karty Handy Card je
proto také tzv. připojištění GAP, které pokrývá rozdíl mezi pořizovací cenou vozidla a jeho aktuální tržní cenou a speciální asistenční služba Pohoda bez bariér.“

NEJEN AUTOPOJIŠTĚNÍ

Automobil je pro zdravotně postižené skutečně zásadním pomocníkem. Česká pojišťovna však v rámci programu Handy Card nabízí mnohem širší paletu produktů než jen autopojištění. „Jde třeba o speciální allriskové pojištění kompenzačních pomůcek, které kryje i případy mechanického poškození invalidního vozíku při manipulaci a navíc se vztahuje i na předměty, jež má hendikepovaný spoluobčan zapůjčeny,“ doplňuje Petr Svoboda.

K dalším pojištěním, na něž se vztahuje výrazné až 40ti procentní zvýhodnění pro držitele karty Handy Card, patří tato:

-          pojištění odpovědnosti za škodu občana,

-          pojištění domácnosti,

-          pojištění nemovitosti (bytu či domu),

-          pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání,

-          asistenční služby pro domov.

„Všechna pojištění lze sjednat v rámci jedné smlouvy. To je nejen praktické, ale zároveň to klientům výrazně šetří čas,“ vysvětluje Petr Svoboda. Zájemci, kteří by uvedené slevy rádi využili, o ně mohou žádat přes speciální formulář na webových stránkách www.carclub.cz nebo na obchodních místech CAR CLUB..

Hendikepovaní pomáhají hendikepovaným

Společnost CAR CLUB se dlouhodobě zabývá vytvářením a podporou projektů pro zdravotně postižené občany ve spolupráci s řadou svých exkluzivních partnerů. Iniciovala služby a produkty, které u nás nebyly nebo byly pro občany s hendikepem špatně dostupné. Většinu zaměstnanců CAR CLUB tvoří hendikepovaní lidé, jejichž osobní zkušenost a empatie je rozhodující pro tvorbu nových projektů. CAR CLUB je autorem projektů ŠKODA Handy, Handy Pojištění a Handy Card. Díky partnerské podpoře ŠKODA AUTO a její dealerské sítě nabízí své služby v kancelářích v Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Děčíně, Chlumci nad Cidlinou, Brně, Ostravě, Olomouci
a Zlíně. Zároveň provozuje obchodní síť zdravotně postižených reprezentantů společnosti CAR CLUB
s působností po celé České republice. Karty Handy Card distribuuje ve svých obchodních centrech
a prostřednictvím reprezentantů. Projekt podporuje také Národní rada osob se zdravotním postižením.

„Smyslem projektu, který jsme uvedli v život v roce 2009, je oslovit skupinu hendikepovaných osob a jejich opatrovníků v České republice a podpořit tím možnost obnovit nejen jejich mobilitu, ale celkovou reintegraci do společnosti,“ prohlásil jednatel a výkonný ředitel společnosti CAR CLUB Jaroslav Hampl a dodal: „Projekt zahrnuje poskytování všech možných služeb, které skupina hendikepovaných zákazníků vyžaduje anebo může potřebovat“.

Projekt Handy Card vznikl na základě pětileté zkušeností s proškolováním a zaměstnáváním osob se zdravotním postižením a ve svém počátku byl zaměřen na zajištění mobility. V současné době lze s kartou Handy Card využívat specializované výhody a produkty v řadě jiných oblastí:

-          mimořádné slevy na vybrané druhy pojištění

-          pojištění aut kryjící státní příspěvek

-          pojištění kompenzačních pomůcek včetně sportovních

-          poradenství při řešení pojistných událostí

-          slevy na auta a jejich servis

-          nejvýhodnější financování pořízení vozu

-          slevy na pohonné hmoty v celé České republice

-          slevy na schodišťové sedačky

-          slevy na pomůcky pro neslyšící a nedoslýchavé

-          specializované druhy jazykových školení

-          slevy na zájezdy s CK ATIS apod.

Pro další informace kontaktujte:

Tomáš Zavoral, tiskový mluvčí ČP, tel: 224 553 816, mobil: 731 493 296, tomas.zavoral@ceskapojistovna.cz

Jan Marek, odbor komunikace ČP, tel: 224 555 897, mobil: 725 895 111, jan.marek@ceskapojistovna.cz

Milan Smutný, marketing a PR CAR CLUB, mobil: 736 676 345, smutny@carclub.cz

Hana Sixtová, sociální pracovnice CZEPA | 16.10.2012 8:40
Za Českou asociaci paraplegiků – CZEPA jsme položili otázky pro situaci: klient si chce objednat Handy Card Sphere, aby mohl čerpat slevy a výhody České pojišťovny.
1. Od kdy platí nabídka České pojišťovny?
2. Vztahuje se nabídka České pojišťovny i na současné držitele Handy Card Sphere?
3. Bude moci držitel "Handy Card Česká pojišťovna" čerpat výhody programu Sphere?

Odpovědi poskytl pan Ing. Jaroslav Kollin, PR a marketing Handycard, CAR CLUB s.r.o.; Lánovská 633, 543 01 Vrchlabí, Tel: 733 11 46 22, kollin@carclub.cz, www.carclub.cz, www.handycard.cz:

1. Nabídka České pojišťovny platí již nyní (říjen 2012).

2. Nabídka ČP platí ke kartám Handy Card, je jedno, zda ke kartě Handy Card Sphere nebo
k připravovaným Handy Card Česká pojišťovna. Produkt je určen pro osoby zdravotně postižené
a organizace tyto osoby sdružující. Důležité je, že tyto speciální produkty České pojišťovny jsou vyřizovány exkluzivně přes naši společnost.

3. Držitel karty Handy Card Česká pojišťovna NEBUDE moci čerpat výhody programu Sphere, pouze výhody od partnerů Handy Card (pojištění, slevy na pohonné hmoty, speciální oblečení pro vozíčkáře, schodišťové plošiny atd...).

Posílám vám informaci k rozsahu nabízených možností v oblasti pojištění:
Naše společnost CAR CLUB nabízí:
1) zdarma audit dosavadních pojistných smluv pro všechny držitele karet Handy Card, dále pro občanská sdružení nebo neziskové organizace, chráněné dílny a další subjekty zdravotně postižených;.
2) zdarma aktivní pomoc při řešení a nahlášení pojistné události pro všechny zdravotně postižené, občanská sdružení nebo neziskové organizace, chráněné dílny a další subjekty zdravotně postižených, které jsou pojištěny společností CAR CLUB;
3) pojistný program České pojišťovny pro občanská sdružení nebo neziskové organizace, chráněné dílny a další subjekty zdravotně postižených s důrazem na specifické zaměření těchto subjektů a se zajímavým slevovým programem zohledňujícím sociální prospěch těchto organizací (pojištění movitého i nemovitého majetku včetně půjčoven pomůcek, pojištění odpovědnosti a pojištění vozového parku se slevami až 40%);
4) komplexní pojistný program pro majetek, motorová vozidla, odpovědnost, životní rizika a penzi se slevami až 40% na majetku a s riziky přizpůsobenými potřebám zdravotně postižených; platí pro všechny zdravotně postižené a jejich rodinné příslušníky.

Z možných druhů pojištění zdůrazňujeme zejména pojištění kompenzačních pomůcek včetně pomůcek v půjčovnách, dále pojištění motorových vozidel včetně úprav a pokrytí rizika vracení státního příspěvku.

Konkrétní dotazy, komentáře a poptávky zasílejte na e-mail pojisteni@carclub.cz nebo volejte na telefon 739 610 259.

Vaši zájemci o kartu Handy Card mají nyní výhodu, že si mohou ještě vybrat, zda chtějí kartu s logem Sphere ( za 200,- Kč) nebo zda počkají na chystanou kartu HCČP (zdarma asi od začátku roku 2013).
Přidej komentář
banner-handy.jpg