Přidej
dotaz
3.2.2016 | 1

Dobrý den,
má nejlepší kamarádka má přítele na vozíčku a rozhodli se, že by chtěli dítě. Moc se o tom nebaví trápí je, že to nejde. Co jsem pochopila z našeho rozhovoru tak ejakulaci má. Jen se to stále nedaří. Je přerušeny od Th 4-8. A má stále problémy se zánětem močového měchýře. Ale jeho lékař mu předepisuje stále antibiotika. Dokud je bere tak je dobrý. Ale hned jak vysadi jeden prášek má zánět hned zpět. Řada bych jim pomohla, ale nevím jak. Proto se obracim s touto prosbou na vás. Budu ráda, když mi v obou problémech jak s otěhotněním kamarádky, tak s jeho stálém problému se zánětem močového měchýře poradíte.
Děkuji za váš čas a pomoc.

Diskuse

MUDr.Taťána Šrámková, CSc. | 18.2.2016 19:14
Dobrý den,
pro zachování plodnosti po poranění míchy je zásadní kvalitní urologická péče a dobrý stav urogenitálního systému. Nejprve doporučuji vyřešit urologické problémy. S výhodou je objednat se k některému z neurourologů v ČR (např. doc Zachoval, Dr. Borovička, dr. Pichlíková, Dr Sobotka (všichni Praha), doc. Krhut (Ostrava), dr Burešová (0lomouc)..).
Až poté by mělo následovat vyšetření u urologa-androloga s cílem odebrání spermií pomocí penilní vibrostimulace nebo operační cestou. Spermie jsou po odběru zamraženy a uchovávány v centrech asistované reprodukce. Oplození ženy se děje využitím metod asistované reprodukce, mimotělního oplození.

MUDr.Taťána Šrámková, CSc.

Přidej odpověď
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png